Amposta impulsa un Next Generation per al comerç

22 abril 2022
Ajuntament d'Amposta

L'Ajuntament d'Amposta ens ha encarregat de la realització d'un projecte d'impuls del comerç del municipi a través dels fons NEXT GENERATION . Aquest projecte s'emmarca dins dels programes de finançament que fan referència a la línia d'ajut per a l'impuls de la competitivitat, la innovació i la modernització de les àrees comercials urbanes i els seus diferents formats. 

El projecte elaborat vol impulsar la transformació digital i sostenible del Mercat Municipal i del comerç d'Amposta per mitjà d'accions concretes que promoguin la innovació tecnològica, la sostenibilitat i la formació en competències tecnològiques a les persones al capdavant dels establiments. 

Així, el nostre equip de treball ha centrat el projecte en els següents àmbits de treball:

  • Reconeixement i anàlisi de l'estructura comercial urbana. Tot partint de reconèixer l'estat en que es troben les locomotores comercials d'Amposta, en concret el seu mercat municipals i els establiments comercials a peu de carrer. 
  • Construcció del relat comercial. Un dels elements més importants en la definició d'un projecte NEXT GENERATION és la necessitat de construir un relat. En essència, tots els municipis necessiten disposar d'un pla estratègic del seu comerç i l'activitat comercial urbana, una fita que totes les accions proposades han de permetre assolir.
  • Redacció final. Amb les fases anteriors realitzades, la part final del projecte es centra enala realització del document que inclou la definició dels objectius concrets i específics alineats amb els projectes, els àmbits, així com la redacció de les mesures proposades.

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats i al seu enfortiment i millora de la seva resiliència.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.