Skip to main content

Pla de dinamització comercial a Lliçà de Vall

20 Octubre 2021
Ajuntament de Lliçà de Vall

L’Ajuntament de Lliçà de Vall ens ha encarregat la realització d’un programa d’acompanyament per a la dinamització comercial del municipi.

Després que ara fa un temps realitzéssim l’estudi i el corresponent pla d’acció comercial, el consistori vol fer un pas endavant i començar a engegar mesures concretes per a l’enfortiment del seu teixit comercial.

Així, i durant els propers mesos, es preveu que realitzem tot un seguit de mesures dirigides a la millora de la competitivitat del sector. Part d’aquestes mesures es centraran en la realització de diferents tallers formatius dirigits a millorar la capacitació digital dels comerços, les seves habilitats així com el coneixement en aquelles eines necessàries per construir una estratègia digital de cada negoci.

En paral·lel, el nostre equip de treball, acompanyarà l’ajuntament en un treball de visites individualitzades als comerços del municipi. L’objectiu descansarà en saber quines són les seves inquietuds i fins a quin punt cal projectar noves mesures de consens i d’enfortiment d’una estructura associativa del municipi.

Per acabar, els nostres consultors treballaran en el suport a l’equip tècnic del consistori pel que fa a la participació en les diferents reunions de dinamització econòmica i comercial de la ciutat.