Tarragona impulsa un Next Generation per al comerç

15 Desembre 2021
ESPIMSA

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'Entitat pública ESPIMSA (Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Empresarials), ens ha encarregat de la realització d'un projecte d'impuls del comerç a través de la NEXT GENERATION . Aquest projecte s'emmarca dins dels programes de finançament que fan referència a la línia d'ajut per a l'impuls de la competitivitat, la innovació i la modernització dels mercats municipals i les àrees comercials urbanes. En concret, el municipi de Tarragona disposa de diferents àrees comercials amb una projecció comercial prou significativa. La presència d'estructures comercials urbanes com el Mercat Central i els diferents mercats setmanals fan d'aquesta ciutat un indret adequat per a la implementació d'un projecte NEXT GENERATION.

Així, vaig seguir una estructura òptima, el nostre equip de treball centra aquest projecte en els següents àmbits i àmbits de treball:

  • Reconeixement i anàlisi de l'estructura comercial urbana. Aquesta primera fase descansa en el reconeixement de l'estat en les que es troben els locomotors comercials com són el Mercat Central, els mercats, el propi comerç,...
  • Creació d'un grup de treball amb persones representants del mateix municipi i les seves estructures comercials. Del treball d'aquest grup s'aconseguirà identificar quines són les problemàtiques i les oportunitats de cadascuna de les seves visions.
  • Construcció del relat comercial. Un dels elements més importants en la definició d'un projecte NEXT GENERATION és la necessitat de construir un relat. En essència, tots els municipis necessiten disposar d'un pla estratègic del seu comerç i l'activitat comercial urbana, en general. En aquest tipus de projectes la construcció d'un projecte que tenia sentit per al desenvolupament del comerç, pren més importància que mai.
  • Redacció final. Amb les tres fases anteriors realitzades, la part final del projecte en la realització del document que inclou la definició dels objectius concrets i específics alineats amb els projectes, els àmbits així com la redacció de les mesures propostes.

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats i al seu enfortiment i millora de la seva resiliència.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.