Skip to main content

Ajudem a transformar els espais comercials urbans

Focalizza és una empresa orientada al desenvolupament i la creació d’eines que contribueixin al desenvolupament del territori, el comerç i l’activitat comercial urbana, en general. Un grup de persones que treballem per promoure mesures orientades al treball col·laboratiu, a l’impuls de la col·laboració publicoprivada i la millora de la competitivitat urbana.

Missió

Ens centrem en la proposta de solucions per a la defensa del rol del comerç de proximitat i el desenvolupament de l’activitat econòmica local a través de la creació d’aliances entre els diferents agents del territori.

Visió

Treballem per a contribuir al desenvolupament del territori amb una visió centrada en la millora del consens entre agents públics i privats i amb l’objectiu de dissenyar estratègies que fomentin el desenvolupament de l’activitat comercial urbana.

Els nostres valors

  • Consens: entenem que l’èxit en el desenvolupament dels processos de planificació estratègica aplicades al territori radica en la participació dels agents públics i privats en la formulació i l’execució de les estratègies de promoció econòmica.
  • Proximitat: el desenvolupament local cobra sentit en tant que es generen processos productius i de consum locals a través de recursos endògens. Promovem la importància del comerç de proximitat, com una de les claus per a la redistribució de la riquesa i la millora de la qualitat de vida de la població local.
  • Transversalitat: treballem en la definició de prospostes que tinguin una visió transversal pel que al fa al desenvolupament local així com de l'activitat comercial i turística. Entenem la transversalitat com un dels mecanismes més importants per la dinamització econòmica urbana.

El nostre equip

Oriol Cesena

Direcció

Beth Font

Tècnica d'estudis

Anna

Next Generation

Ada

Assessorament comercial

Bibiana

Visual Merchandising i Aparadorisme

Josep

Associacionisme comercial

DINAMITZEM JUNTS EL TEU COMERÇ

Vols parlar sobre tot el que podem fer per a dinamitzar el comerç del teu municipi?