Ajudem a transformar els espais comercials urbans

Focalizza és una empresa orientada al desenvolupament i la creació d’eines que contribueixin al desenvolupament del territori, el comerç i l’activitat comercial urbana, en general. Un grup de persones que treballem per promoure mesures orientades al treball col·laboratiu, a l’impuls de la col·laboració publicoprivada i la millora de la competitivitat urbana.

Missió

Ens centrem en la proposta de solucions per a la defensa del rol del comerç de proximitat i el desenvolupament de l’activitat econòmica local a través de la creació d’aliances entre els diferents agents del territori.

Visió

Treballem per a contribuir al desenvolupament del territori amb una visió centrada en la millora del consens entre agents públics i privats i amb l’objectiu de dissenyar estratègies que fomentin el desenvolupament de l’activitat comercial urbana.

Els nostres valors

  • Participació: Entenem que l’èxit en el desenvolupament dels processos de planificació estratègica aplicades al territori radica en la participació dels agents públics i privats en la formulació i l’execució de les estratègies de promoció econòmica.
  • Proximitat: El desenvolupament local cobra sentit en tant que es generen processos productius i de consum locals a través de recursos endògens. Promovem la importància del comerç de proximitat, com una de les claus per a la redistribució de la riquesa i la millora de la qualitat de vida de la població local.
  • Acció sostenible: Estem orientats a l’acció i a l’obtenció de resultats a través de la construcció de mecanismes i eines que fomentin el debat i el consens en la planificació d’actuacions que contribueixin a la dinamització del comerç des de la sostenibilitat econòmica, ambiental i social.

El nostre equip.

Oriol Cesena

Direcció

Marta Canedo

Estratègia digital

Àlex Cubells

Dinamització Territorial

Arnau Xerta

Tècnic GIS

Anna

Next Generation

Ada

Assessorament comercial

Bibiana

Visual Merchandising i Aparadorisme

Georgina

Disseny i comunicació gràfica

Josep

Associacionisme comercial

DINAMITZEM JUNTS EL TEU COMERÇ

Vols parlar sobre tot el que podem fer per a dinamitzar el comerç del teu municipi?

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.