Skip to main content

POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades. focalizza SL protegeix les seves dades personals i la capacitat de decisió sobre l'ús dels mateixos.

Estem compromesos en protegir i respectar la seva privacitat. Aquesta política estableix les bases d'acord amb les quals tractarem qualsevol dada personal que ens aporti. Li preguem llegeixi atentament la informació que segueix a continuació per entendre com seran tractades les seves dades.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Focalizza SL, domiciliada a Carrer Comerç, 43 08902 L'Hospitalet de Llobregat Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 38959, Foli 0187, Full 333331 INSCRIPCIÓ 1. i amb CIF: B-64255920, d'ara endavant focalizza, és el creador i propietari de les pàgines web incloses al lloc focalizza.com (en endavant la web) amb correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Qui és el Delegat de Protecció de Dades (DPD) i com a contacte amb ell?

El delegat de protecció de dades és l'encarregat de protegir els drets dels interessats i supervisar i controlar l'aplicació de la regulació de Protecció de Dades en focalizza, SL, i podrà dirigir-se a ell mitjançant el següent correu electrònic en cas de dubte, consulta o queixa: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals i com els legitimem?

Només demanarem la informació imprescindible en cada moment per prestar els nostres serveis professionals. Sempre recaptarem el consentiment respectant la llei i no utilitzarem aquestes dades personals per a fins diferents. Les dades es faran servir per fer-vos arribar un butlletí que té la finalitat d'informar sobre esdeveniments, productes i publicacions que organitza i realitza o en les que participa Focalizza.

A què destinataris es comunicaran les seves dades personals?

Les dades personals que ens faciliti seran exclusivament tractats per focalizza, SL sent l'únic responsable del tractament i no cedint-los a cap tercer.

Hi ha transferències internacionals de les seves dades personals?

L'informem que en cap cas les seves dades seran tractades ni emmagatzemats fora dels límits de la Unió Europea.

Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les dades demanades es conservaran durant la vigència del contracte o autorització i un cop finalitzat, durant el període legalment establert.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L'informem que pot exercir els següents drets de forma gratuïta, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant una còpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent.

Els drets que pot exercir són:

 • Accés: Consulta de les dades personals de què disposa Focalizza, S.L.
 • Rectificació: Modificar les seves dades si han canviat, són inexactes o incompletes.
 • Supressió: Sol·licitud per eliminar les seves dades.
 • Oposició: Sol·licitud perquè les teves dades no siguin tractats.
 • Limitació de tractament: Sol·licitar que es limiti el tractament de les seves dades mentre:
  • Es comprova la seva exactitud (impugnació).
  • Hi hagi tractament il·lícit, però no desitgi la supressió de les seves dades.
  • Focalizza, SL no necessiti les seves dades, però vostè desitgi conservar per ser necessaris per a l'exercici de la seva defensa o de reclamacions.
  • Un cop sol·licitat un dret d'oposició s'estigui verificant si aquest dret preval sobre un interès públic o legítim que afecti les dades motiu d'oposició fins a la resolució del conflicte.
  • Portabilitat: Potestat de rebre les dades facilitades per vostè en format electrònic i aquells obtinguts durant la relació contractual amb focalizza, S.L, així com la seva transmissió a una altra organització.


Com puc fer una reclamació?

Si considera que per qualsevol motiu focalizza, S.L. no ha tractat de forma correcta les seves dades d'acord amb la normativa vigent, pot dirigir-se al delegat de protecció de dades Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. que atendrà i cursarà la seva reclamació amb la màxima diligència, podrà, a més, si ho considera oportú presentar una reclamació dirigint-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).