Skip to main content

Assesorament i formació

La formació és una de les claus per a l’enfortiment i la professionalització del comerç, alhora que és una de les vies per a la generació de talent al nostre territori. Així, ens centrem en assessorar i oferir la formació més adequada per tal de generar valor al sector del comerç de proximitat.

Que oferim?

Treballem en la creació de diferents propostes formatives que satisfacin les necessitats del teu espai comercial i s’adaptin a la realitat del teu territori i a les necessitats dels comerços del teu municipi.

PROPOSTES FORMATIVES 2023

Desenvolupem programes formatius i d'assessorament individual per a comerços en l'àmbit de l'estratègia digital, la imatge comercial, la gestió comercial i finançera i l'impuls de noves tecnologies.

Programes d’assessorament

(grupal i individualitzat)
Desenvolupem programes d’assessorament i d’acompanyament a comerços, empreses i emprenedors en l’àmbit de la gestió comercial, el màrqueting i les noves tecnologies.

Cursos i tallers formatius

Posem en marxa una sèrie de tallers i sessions formatives dinàmiques tant a nivell individual com en grup per a l’actualització dels negocis a peu de carrer del teu municipi.

Jornades, conferències i seminaris

Treballem en la organització de jornades tècniques i ponències amb experts en l’àmbit de l’economia urbana i la dinamització econòmica del territori.

CONTRIBUÏM AL TALENT

Focalizza ha creat el primer programa de postgrau universitari per a la professionalització de totes aquelles persones que volen adquirir nous coneixements en la dinamització comercial urbana.

Aquest postgrau és coimpulsat per:

DINAMITZEM JUNTS EL TEU COMERÇ

Vols parlar sobre tot el que podem fer per a dinamitzar el comerç del teu municipi ?