Skip to main content

Els cafès tecnològics del comerç de Maó

19 Gener 2023
Ajuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó segueix oferint el seu suport al comerç de proximitat, ara per mitjà del projecte “Els Cafès tecnològics del comerç de Maó”, una iniciativa que forma part del projecte "Construïm Maó", que ha rebut el suport del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, així com l'ajuda financera dels fons Next Generation

“Els Cafès tecnològics del comerç de Maó” són un conjunt de trobades participatives en què professionals del món del màrqueting, la comunicació digital i les noves tecnologies conversen amb les persones que fan possible el comerç maonès de proximitat.

Les trobades, que són de caràcter obert fins omplir l’aforament de la Sala d’Audiències del Claustre del Carme, a l’emblemàtic Mercat de Claustre, s’iniciaran al mes de febrer i s’estendran fins l’abril. Al llarg d’aquests mesos es tractaran aspectes vinculats a la comunicació digital, la fidelització en el context actual, les eines tecnològiques a disposició del comerç de proximitat així com l’utilitat de les aplicacions mòbils per a la gestió dels negocis.

El format i contingut d’aquestes trobades persegueix l’objectiu d’apropar els coneixements sobre l’era digital als operadors comercials des d’un format que trenca amb la idea clàssica del que es la formació. En ser una conversa oberta i distesa, afavoreix que el professional docent pugui modular i adaptar el seu discurs i la seva exposició tot empatitzant i fent ho encaixar amb les necessitats i situacions que presentin les persones assistents.

Amb aquesta iniciativa, la nostra consultora segueix desenvolupant un dels seus serveis principals: la formació feta a mida de les necessitats del sector comercial.