Skip to main content

Cens comercial de Blanes

17 Juny 2022
Ajuntament de Blanes

L’ajuntament de Blanes ens ha encarregat la realització del seu cens per a l’activitat comercial de la seva àrea comercial al municipi de Blanes.

Pel que fa al cens comercial, es tracta d’una eina que cerca els següents objectius.

Per una banda, el projecte ens ha de permetre realitzar un mapa de la situació actual dels comerços i quina és la seva ubicació en tota l’estructura comercial de la ciutat de Blanes. Amb aquesta radiografia, el consistori podrà visualitzar a on es troba la major concentració i continuïtat comercial, i quins són els espais amb menor i major oferta comercial.

En segon i darrer lloc, i no menys important, la realització del cens comercial  permetrà la construcció de tot un seguit d’indicadors en relació a l’activitat comercial i econòmica de la zona delimitada. Amb indicadors com són el percentatge d’ocupabilitat i ocupabilitat estacional, el percentatge de serveis respecte l’oferta comercial, el percentatge de locals buits, etc,… Dotant al consistori d’un manual amb indicadors necessaris per a la presa de decisions pel que fa a l’impuls de noves polítiques comercials per al futur del seu comerç.

Amb aquesta actuació, la nostra empresa segueix impulsant actuacions vinculades a la dinamització i l’enfortiment del comerç de proximitat. Treballem per a la construcció d’una cartera de productes i serveis que millorin la capacitat de disposar d’informació objectiva i rigorosa de l’activitat comercial urbana dels municipis catalans i balears.