Skip to main content

Cens comercial de El Tomb de Reus

20 abril 2022
El Tomb de Reus

El Tomb de Reus ens ha encarregat la realització del seu cens per a l’activitat comercial de la seva àrea comercial al municipi de Reus.

Pel que fa al cens comercial, es tracta d’una eina que cerca els següents objectius:

  • Per una banda, el projecte ens ha de permetre realitzar un mapa de la situació actual dels comerços i quina és la seva ubicació en tota l’estructura comercial de la ciutat de Reus. Amb aquesta radiografia, el consistori podrà visualitzar on es troba la major concentració i continuïtat comercial, i quins són els espais amb menor i major oferta comercial.
  • En segon lloc, i no menys important, la realització del cens comercial permetrà la construcció de tot un seguit d’indicadors en relació al que és l’activitat comercial i econòmica de la zona delimitada. Amb indicadors com el percentatge d’ocupabilitat i ocupabilitat estacional, el percentatge de serveis respecte de l’oferta comercial, el percentatge de locals buits, etc,… El Tom de Reus disposarà d’un manual amb indicadors necessaris per a la presa de decisions pel que fa a l’impuls de noves polítiques comercials per al futur del seu comerç.

El projecte de cens s'emmarca dins l'estudi de viabilitat per a la implementació d'una APEU a Reus. Amb aquesta actuació, la nostra empresa segueix impulsant actuacions vinculades a la dinamització i l’enfortiment del comerç de proximitat. Treballem per a la construcció d’una cartera de productes i serveis que millorin la capacitat de disposar d’informació objectiva i rigorosa de l’activitat comercial urbana dels municipis catalans i balears.