Cens comercial de El Tomb de Reus

20 abril 2022
El Tomb de Reus

El Tomb de Reus ens ha encarregat la realització del seu cens per a l’activitat comercial de la seva àrea comercial al municipi de Reus.

Pel que fa al cens comercial, es tracta d’una eina que cerca els següents objectius:

  • Per una banda, el projecte ens ha de permetre realitzar un mapa de la situació actual dels comerços i quina és la seva ubicació en tota l’estructura comercial de la ciutat de Reus. Amb aquesta radiografia, el consistori podrà visualitzar on es troba la major concentració i continuïtat comercial, i quins són els espais amb menor i major oferta comercial.
  • En segon lloc, i no menys important, la realització del cens comercial permetrà la construcció de tot un seguit d’indicadors en relació al que és l’activitat comercial i econòmica de la zona delimitada. Amb indicadors com el percentatge d’ocupabilitat i ocupabilitat estacional, el percentatge de serveis respecte de l’oferta comercial, el percentatge de locals buits, etc,… El Tom de Reus disposarà d’un manual amb indicadors necessaris per a la presa de decisions pel que fa a l’impuls de noves polítiques comercials per al futur del seu comerç.

El projecte de cens s'emmarca dins l'estudi de viabilitat per a la implementació d'una APEU a Reus. Amb aquesta actuació, la nostra empresa segueix impulsant actuacions vinculades a la dinamització i l’enfortiment del comerç de proximitat. Treballem per a la construcció d’una cartera de productes i serveis que millorin la capacitat de disposar d’informació objectiva i rigorosa de l’activitat comercial urbana dels municipis catalans i balears.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.