Skip to main content

Pla d'enfortiment del comerç d'Igualada

10 Juny 2022
Ajuntament d'Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ens ha encarregat la realització de dos projectes orientats a l’impuls del seu comerç.

Es tracta de dos projectes amb un marcat caràcter estratègic pel que fa al desenvolupament de l’estructura comercial urbana de la ciutat.

Per una banda, el primer projecte consta de la necessitat de desenvolupar tot un seguit de mesures que permetin el reconeixement del comerç de l'eix centre, un entorn que requereix de mesures per facilitar i millorar el seu dinamisme. Aquest primer treball parteix de la base de realitzar un cens de l’activitat comercial i de locals buits per, posteriorment, analitzar i tractar els possibles reptes orientats a la definició d’un espai comercial que sigui capaç de fer front a les seves problemàtiques.

El segon dels projectes pretén posar la mirada a l’Avinguda Balmes, una zona comercial amb establiments dedicats al món de la moda que treballen per enfortir un espai comercial urbà atractiu i innovador. El repte estarà en potenciar la capacitat de transformació disruptiva d’aquest espai amb la mirada posada en la competitivitat del model comercial de proximitat tan característic del nostre país.

Amb aquests nous projectes, el nostre equip de consultores i consultors segueix apostant per la realització de projectes basats en l’enfortiment dels espais comercials urbans amb la mirada posada en la posada en valor dels recursos del territori.