Skip to main content

El Govern Balear i Focalizza organitzen dos tallers per impulsar els Next Generation

07 Desembre 2021

La Conselleria Transició Energètica i sectors productius del Govern Balear, a través de la seva Direcció General de Comerç, ens ha encarregat de la realització de dos tallers que tenen com a objectiu el suport en la definició i redacció de projectes Next Generation que serveixen per impulsar el comerç i l'activitat econòmica urbana dels seus municipis.

En concret, el nostre equip de persones consultores realitzarà dos tallers.

  • Un primer sota el nom "Ayudas para el apoyo a mercados, zonas urbanas comerciales, comercio no sedentario y canales cortos de comercialización", i que com indica el títol servirà per ajudar als locals a la definició, generació d'idees i projectes vinculats. a l'impuls de la competitivitat d zones comercials urbanes, mercats així com l'impuls de canals de comercialització curts.
  • El segon taller portarà com a títol “Ajudes per al fortalecimiento de l'activitat comercial en zones turístiques” i Ajudes per al suport de l'activitat comercial en zones rurals”; aquest segon seminari tractarà els projectes, les mesures i la forma sobre com preparar un Next Generation orientat al desenvolupament de comerç en zones turístiques així com de municipis de característiques rurals.

Pel que fa als continguts dels dos tallers, aquests es centraran en els següents punts:

  • Com i perquè plantejar un projecte NEXT de comerç per a zones urbanes i mercats, així com també per a zones turístiques i de caracterització rural.
  • Eines digitals necessàries per a la sol·licitud i documents d'autorització, en els que s'indicarà sobre com fer la presentació de la sol·licitud i plataforma digital.
  • Finalment, el taller inclourà una part pràctica amb idees concretes per a construir el projecte de cada municipi.

Els dies de realització d'aquests seminaris seran el 15 de desembre i el 12 de gener, respectivament. Els tallers seran virtuals i es realitzaran entre les 10 i les 12 hores.

Amb aquest nopu projecte, el nostre equip de persones consultores segueix treballant en l'impuls de nous projectes innovadors que tenen com a punt de mira l'impuls de mesures per al desenvolupament del comerç i l'activitat urbana dels municipis.