Grups de treball per a l'impuls estratègic de Lloret de Mar

21 Novembre 2022
Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ve realitzant una intensa activitat pel que fa al desenvolupament econòmic de la ciutat. Amb una mirada transversal del sector turístic, el consistori, de la mà de les empreses locals, vol donar un nou impuls al seu pla operatiu per al desenvolupament del municipi.

Lloret de Mar disposa d’una llarga tradició dins l’àmbit del treball col·laboratiu i la col·laboració publico privada. És notori com, des de fa forces anys, han estat impulsant diferents escenaris de treball col·laboratiu amb el sector privat.

En aquest sentit, el propi ajuntament, ha decidit seguir evolucionant aquest model col·laboratiu, i ha engegat la realització de tot un seguit de grups de treball que abarquen cinc grans àmbits. Tots ells, vectors molt importants en el futur de la ciutat.

Aquests cinc grans grups inclouen aspectes vinculats al turisme com a motor de referència econòmic de Lloret, la seguretat i la mobilitat del propi municipi, l’embelliment de l’espai urbà i l’urbanisme, la sostenibilitat i les noves tecnologies.

En total, cinc grans blocs que estaran coordinats per l’Oriol Cesena, el nostre director, i que pretenen arribar a un nivell de concreció que determini les línies directrius del futur econòmic de Lloret de Mar.

Amb aquest projecte, la nostra empresa segueix participant de projectes participatius en els que el marc col·laboratiu entre el sector públic i privat esdevé una referència de futur.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.