Skip to main content

Elaborem una guia sobre fires d’artesania per la Diputació de Tarragona

21 abril 2023
Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ens ha encarregat la realització d’una guia sobre com crear fires d’artesania. Es tracta d’una publicació que ha de servir com a recurs per als perfils tècnics i polítics tarragonins.

Així doncs, el recurs realitzat per Focalizza, inclou 15 preguntes que s’han de considerar a l’hora d’organitzar una fira tot oferint informació teòrica, així com exemples pràctics per tal de fer d’aquesta una eina del tot operativa per al sector.

La guia s’organitza en els següents 4 àmbits:

  • Bloc 1. Identitat i activitat artesana. Inclou preguntes sobre el concepte que ha de perseguir la creació d’una fira d’artesania, els beneficis d’organitzar-ne, entre d’altres.
  • Bloc 2. Estratègies bàsiques per a la creació d’una fira artesana. Inclou preguntes sobre la definició de la proposta de valor així com del públic objectiu i d’altres vectors de caràcter estratègic.
  • Bloc 3. Característiques bàsiques d’una fira artesana. Inclou preguntes sobre les activitats, els serveis, la sostenibilitat i totes aquelles tasques que cal impulsar en la creació d’una fira on l’artesania és la protagonista.
  • Bloc 4. Com difondre i promocionar una fira artesana. Inclou preguntes sobre la importància d’elaborar plans de difusió i l’adopció d’eines i estratègies de comunicació digital.

Amb aquesta acció, la nostra consultora segueix desenvolupant una de les seves missions principals, com és la promoció i difusió de coneixement.