Skip to main content

Jornada a Olesa de Montserrat: Condicionants de futur

28 Novembre 2019
Ajuntament Olesa Montserrat

El comerç i l’activitat comercial urbana, en general, comencen a tenir un rol molt important en el desenvolupament dels espais comercials urbans. En el context actual, l’enfortiment del comerç no només descansa en l’impuls de l’activitat comercial sinó també de l’activitat social i cultural, etc,…

De la mateixa manera, un dels factors que comencen a tenir un pes molt important, són els mecanismes de consens i col·laboració, no només pública sinó també publicoprivada. L’assoliment, per tant, d’aquest tipus de col·laboracions, seran un dels aspectes que més debat generarà en els propers mesos i anys.

En aquesta línia, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, essent-ne plenament conscient, impulsarà un espai de reflexió, debat i networking en relació als nous models que suposin un major consens i col·laboració publicoprivada amb el comerç i els diferents sectors que formen part de l’activitat comercial urbana de qualsevol municipi.

La Jornada està enfocada tant a equips tècnics i polítics d’Ajuntaments del territori català, a associacions vinculades a l’activitat comercial i econòmica urbana, així com a qualsevol persona interessada en les polítiques en favor del comerç de proximitat.

Aquesta, anomenada “Jornada a Olesa de Montserrat: Condicionants de futur” comptarà amb participacions de professionals experts en models de consens i col·laboració publicoprivada de Catalunya i d’Andorra, tant del teixit comercial així com vinculat a mercats.

Així mateix, hi participaran representants del comerç i la promoció econòmica de municipis com Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Andorra la Vella.

L’esdeveniment, que compta amb el suport de l’equip de la consultora Focalizza, se celebrarà el 28 de novembre de 2019 a l’edifici Cal Rapissa, a Olesa de Montserrat.