Skip to main content

Jornada sobre les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs)

02 Juny 2022
CCAM (Consorci de Comerç, artesania i Moda)

El Govern català, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda ens ha encarregat l’organització i realització d’unes jornades sobre les Àrees de Promoció Econòmica Urbanes, les APEUs a Catalunya.

Després que el mateix govern aprovés, a finals de l’any 2020 la nova Llei de les APEU, aquesta nova fórmula de gestió publico privada es caracteritza per ser una de les eines que millor poden contribuir a la millora de la competitivitat del sector comercial.

En total, el nostre equip realitzarà dues sessions formatives en les que es debatrà i compartirà informació relativa al funcionament i desenvolupament d’aquesta nova eina de treball.

Les sessions incorporaran una primera part conceptual en la que es donaran a conèixer els passos més importants per a l’estudi i la planificació de les APEU en qualsevol municipi o ciutat.

En la segona sessió, ja de caràcter molt més pràctic, es debatrà en relació a factors rellevants de la seva implementació, casos pràctics així com experiències de municipis catalans que ja hi estan treballant.

Amb aquesta actuació, donem continuïtat a la tasca formativa i pedagògica d’aquesta nova eina de gestió del comerç. Tanmateix, complementem, d’aquesta manera, la tasca ja iniciada en diferents projectes de viabilitat de les APEU que estem realitzant a municipis com Berga, Mataró, Sant Boi de Llobregat, Tarragona i Platja d’Aro.

Les jornades també serviran com a punt de reflexió sobre possibles noves fórmules de gestió i de debat pel que fa al model comercial de proximitat més adequat per als nostres municipis. Les actuacions es realitzaran a través de videoconferència, els dies 13 i 20 de juny de 2022.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra web o bé a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.