Skip to main content

Jornada "Transformant les ciutats de les APEU"

08 Setembre 2023
Sant Boi Comerç

El proper 7 de novembre, l’associació Sant Boi Comerç i la nostra consultora FOCALIZZA, de manera conjunta, organitzem les segones jornades relatives a les APEU, centrada aquesta en com les APEU poden contribuir a la transformació de les ciutats i la seva activitat comercial urbana.

La jornada tindrà un caràcter pràctic, pedagògic i amè com ho demostra la temàtica i el format de la mateixa. Així, la jornada estarà formada per tot un seguit de professionals del sector que, de manera esglaonada, i en períodes breus de temps, exposarà la seva experiència.

Es tracta d’un format que hem anomenat converses i que, de la ma d’un expert del nostre equip, debatran sobre els seus projectes innovadors, com els han creat i com estan incidint en el desenvolupament de l’activitat comercial urbana.

La jornada comptarà amb la presència de professionals procedents del territori català però també d’altres comunitats autònomes. Entre els territoris confirmats la jornada comptarà amb la presència de municipis com Berga, Mataró, Barcelona o Eivissa.

Amb aquestes noves jornades, la nostra empresa segueix treballant en el desenvolupament de projectes que impulsin la pedagogia, la sensibilització i el coneixement d’un sector tan pròxim com és el comerç i l’activitat comercial urbana dels municipis catalans.

Per a més detall, us facilitem el díptic de la jornada