Skip to main content

Jornades de comerç a Sant Llorenç des Cardassar

29 Juliol 2022
Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

L’Ajuntament de Sant Llorenç Des Cardassar ens ha encarregat la realització d’unes jornades per a l’impuls del comerç de proximitat.

Després que l’any passat, el mateix consistori ja ens confiés l’organització de la primera edició, enguany tornem a dissenyar unes jornades que tenen com a objectiu principal la cerca d’eines que millorin l’activitat econòmica del municipi.

En el cas d’aquesta segona edició, la jornada se centrarà en el debat en relació a la transformació digital del sector comercial. El marcat caràcter pràctic de la jornada farà que aquesta es distribueixi en dos aparats principals.

Per una banda, la jornada presentarà una primera part amb la presència de tres ponències estrella, cadascuna de les quals tractarà sobre aspectes vinculats a la digitalització. Aspectes com l’estratègia i la innovació digital, la comunicació digital i la millora dels processos de comunicació per mitjà d’eines digitals seran objecte d’aquesta primera part.

Després de la pausa cafè, la jornada comptarà amb una segona part de debat molt pràctica enfocada al coneixement d’experiències del territori. Experiències d’empreses comercials que ja estan treballant en l’impuls de mesures per la millora del seu atractiu digital.

La jornada clourà amb un darrer apartat de conclusions i reflexions en relació al futur del model comercial de proximitat i el seu encaix en la transformadora visió que incorpora el fet digital.

Les jornades es duran a terme el dia 11 de novembre al mateix municipi.