Jornades “Construint les APEU a Catalunya”

28 Novembre 2022
Sant Boi Comerç

Sant Boi Comerç i la nostra consultoria FOCALIZZA, organitzem una jornada de treball en relació amb les APEU i el seu estat actual. Es tracta d’una jornada divulgativa, de debat i consideracions crítiques en què volem treballar en la detecció de les principals problemàtiques del projecte, el seu estat actual de situació així com de possibles eines i mesures per a la millora d’aquest instrument de treball col·laboratiu.

La jornada, prevista pel dia 12 de gener del 2023, es convertirà en un espai de debat actiu i participatiu. Per aquest motiu, la jornada es distribuirà en els següents tres grans blocs.

Un primer espai de debat serà el format per una taula de debat en la que el nostre director i la Direcció General de Comerç debatran respecte a l’estat actual dels projectes que s’estan portant a terme així com de les principals qüestions que cal resoldre.

La segona de les parts comptarà amb la presència de diferents ponències, totes elles a càrrec de diferents municipis que ja estan treballant en la posada en marxa d’una APEU. Municipis com Berga, Mataró, Figueres i Sant Boi seran els municipis encarregats de les citades presentacions.

Després del corresponent col·loqui, la jornada comptarà amb un darrer debat. En aquest cas, experts professionals en el camp del comerç tractaran sobre els reptes als quals el comerç ha de fer front.

Amb aquesta nova acció d’impuls del coneixement, la nostra consultora segueix treballant en la implementació de mesures per fer de les APEU un futur model d’èxit pel que fa a la projecció d’aquesta eina.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.