Skip to main content

Jornades d’economia local “Reactivant Malgrat” a Malgrat de Mar

21 Octubre 2019
Ajuntament Malgrat de Mar

Enguany, l’Ajuntament de Malgrat de Mar engega una nova iniciativa per promoure una millora den la competitivitat del seu teixit econòmic, comercial i turístic. Es tracta d’una iniciativa que pretén omplir un espai fins ara inexistent de trobada i suport a l’empresari local i que arriba amb intenció que esdevingui una cita anual.

Són les Jornades d’Economia Local “Reactivant Malgrat” les quals volen aportar a aquells que generen negoci al municipi, un recolzament per tal de compartir coneixement i les noves tendències de mercat, dos aspectes de les empreses que sovint queden relegades en segon terme a causa de la rutina diària de les empreses.

Les jornades es van dur a terme els dies 18 i 25 de març de 2019, a la sala de l’Arxiu Municipal. Així, la primera de les jornades anava dirigida al sector comercial del municipi. Durant la sessió, més de 25 persones van poder compartir tendències i coneixements vinculats al món del comerç. Les ponències, totes dues impartides pel nostre director, el Sr. Oriol Cesena, van tractar aquells temes indispensables per a la transformació del model comercial dels municipis així com en aquelles eines necessàries per millorar l’experiència de compra dels ciutadans i visitants de Malgrat de Mar.

La segona de les jornades es va realitzar el dia 25 de març. Sota l’atenta mirada de les empreses industrials del municipi, Oriol Cesena i Silvia Ramón-Cortés, van descriure els principals reptes que les empreses hauran de tenir en compte en un futur molt proper si volen ser més competitives. Entre els temes destacats es va tractar sobre la importància d’adaptar-se als entorns digitals i comercials així com de la necessitat de construir estratègies ètiques i solidàries en l’empresa del segle XXI.

Amb aquesta nova jornada formativa, la nostra empresa segueix treballant en el desenvolupament de trobades que fomentin el networking empresarial i comercial.