Projecte “Fes que els comerços del teu municipi brillin per Nadal”

21 Octubre 2019
Administració pública municipal

El projecte formatiu “Fes que els comerços del teu municipi brillin per Nadal” arriba a la seva tercera edició, i es consolida com una de les propostes formatives més emblemàtiques de la nostra empresa.

El projecte descansa en la realització de programes formatius sobre la imatge dels establiments comercials per aquells municipis que, tot just encetant la preparació de la campanya de Nadal, volen potenciar la visibilitat i atractiu comercial dels punts de venda dels seus eixos comercials.

Així doncs, a partir de la realització de tallers formatius molt pràctics i dinàmics, els comerços aprenen i executen eines que els permetin millorar la imatge exterior i les tendències actuals pel que fa als embolcalls i la paqueteria. Durant les 4 hores de durada de cada taller es treballen, entre d’altres, els següents continguts:

  • Quin és l’atrezzo i els elements visuals que fan Nadal?
  • Com puc col·locar el producte i anar-lo rotant estratègicament?
  • Quina cartelleria publicitària, de preus i embolcalls són els més idonis per a la campanya de Nadal?
  • Quins empaquetats són pràctics en sintonia amb la temàtica nadalenca?

Pel que fa a l’edició d’enguany, el taller s’ha impartit a un total de 16 municipis, arribant a ser-hi presents en aquest més de 150 comerços. Cal esmentar que els municipis participants es distribueixen al llarg de Catalunya però, també, a d’altres punts d’Espanya. Amb aquesta tercera edició, el nombre de comerços que ja han participat del projecte són més de 300, motiu pel qual el projecte s’ha consolidat com un dels més representatius de Focalizza.

Amb la consolidació del projecte “Fes que els comerços del teu municipi brillin per Nadal”, Focalizza segueix impulsant els programes formatius i d’acompanyament a comerços, empreses i emprenedors com un dels pilars de la seva activitat.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.