Skip to main content

Jornades de desenvolupament econòmic i comerç a Sant Josep

21 Novembre 2022
Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia

L’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia ha impulsat la realització de les primeres jornades de comerç i activitat econòmica a l’illa d’Eivissa.

En total, seran tres taules rodones en les que diferents ponents d’arreu dels Països Catalans tractaran aspectes de rellevància sobre com l’economia urbana s’ha d’erigir com un motor dels municipis, els nuclis de població i els seus barris.

Així doncs, la jornada tindrà la següent estructura:

  • La primera de les taules tractarà aspectes relatius a com les tecnologies tenen i tindran incidència sobre el comerç, el turisme i l’activitat econòmica dels municipis.
  • La segona de les taules anirà molt més enfocada al sector del comerç. De la mà d’experts del sector públic i privat, aquesta taula tractarà aspectes vinculats a la gestió público privada, l’associacionisme, la competitivitat del sector, i a la necessitat d’impulsar la vitalitat del propi comerç. 
  • La tercera i darrera taula s’articularà al voltant de les ponències de representants polítiques de les illes Pitiüses de Formentera i Eivissa. En aquesta es repassaran les principals mesures d’impuls del comerç, el turisme i l’activitat comercial de les respectives illes.

Amb la organització d'aquestes jornades la nostra consultora segueix amb aquesta línia de treball i aposta per a contribuir a la generació de punts de trobada, debat i la generació de sinergies entre diferents administracions locals.