Skip to main content

Jornades Econòmiques a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa)

28 abril 2019
Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

El passat 7 de maig es varen celebrar les primeres Jornades econòmiques sobre els reptes per a l’activitat econòmica i comercial a l’illa d’Eivissa.

La jornada es va diferenciar en dues fases clarament marcades. En primer lloc, el nostre director, el sr. Oriol Cesena, va impartir una ponència inicial sobre els reptes dels municipis pel que fa l’activitat comercial urbana. Acte seguit, va tenir lloc la xerrada de sra. Silvia Ramón-Cortés, qui va definir els reptes socials de les empreses urbanes.

La segona part de les jornades va comptar amb una taula rodona, la qual va incorporar diferents participants representants de l’illa així com del municipi de Lloret de Mar. Tots ells, varen debatre sobre els factors clau del futur del comerç, l’activitat econòmica i turística a l’illa, així com del mateix municipi de Sant Josep de sa Talaia.

La trobada, per tant, va tenir un caire molt pràctic i molt enfocat al debat i a la necessitat de compartir idees, inquietuds i propostes per a un millor futur del comerç dels diferents municipis de l’illa.

Amb aquesta actuació, el municipi de Sant Josep de sa Talaia segueix treballant en la definició de mesures estratègiques i específiques que potenciïn el seu teixit econòmic, empresarial, turístic i comercial. Entre aquestes, destaquen la voluntat de seguir apostant per la continuïtat d’aquestes jornades així com de la realització de diferents actuacions formatives i de millora competitiva del seu teixit comercial i econòmic.

Pel que fa al nostre equip, seguim treballant en la creació d’espais de debat i formació dins l’àmbit del comerç urbà, tot potenciant un marc de col·laboració entre el sector públic i privat.