Skip to main content

Jornada de mercat i comerç a Amposta

28 Novembre 2022
Ajuntament d'Amposta

L’ajuntament d'Amposta ve treballant en l’impuls de mesures dirigides a la promoció del seu comerç i el seu mercat. Després de la realització d’un cens comercial així com d’un pla estratègic d’enfortiment comercial, el consistori vol aprofundir en aquestes mesures a través de l'organització d’una jornada que servirà de base per a la promoció del sector.

Aquesta jornada es celebrarà el proper 3 de febrer del 2023 a l'Auditori d'Amposta i comptaran amb la presència de diferents experts del món del comerç i dels mercats.

Prenent com a referència la base tecnològica, les taules se centraran en com la tecnologia ha de contribuir a la millora competitiva del sector. Ponents d’arreu de Catalunya, la major part d'aquests vinculats al món educatiu, la consultoria, així com del món associatiu, debatran sobre com la tecnologia ha de permetre construir nous models de gestió comercials més dinàmics i amb més garanties d’èxit.

Pel que fa al format de la jornada, aquesta estarà estructurada al voltant d’un seguit de taules rodones en les que les citades persones miraran de definir possibles mesures de millora.

És necessari inscriure's per assistir. La inscripcions es fan per mitjà del següent formulari.

Amb aquesta acció, el nostre equip de treball segueix impulsant espais de diàleg amb d'experts i professionals del sector, amb una mirada posada a la visibilitat i enfortiment del sector.