Jornada de mercat i comerç a Amposta

28 Novembre 2022
Ajuntament d'Amposta

L’ajuntament d'Amposta ve treballant en l’impuls de mesures dirigides a la promoció del seu comerç i el seu mercat. Després de la realització d’un cens comercial així com d’un pla estratègic d’enfortiment comercial, el consistori vol aprofundir en aquestes mesures a través de l'organització d’una jornada que servirà de base per a la promoció del sector.

Aquesta jornada es celebrarà el proper 3 de febrer del 2023 a l'Auditori d'Amposta i comptaran amb la presència de diferents experts del món del comerç i dels mercats.

Prenent com a referència la base tecnològica, les taules se centraran en com la tecnologia ha de contribuir a la millora competitiva del sector. Ponents d’arreu de Catalunya, la major part d'aquests vinculats al món educatiu, la consultoria, així com del món associatiu, debatran sobre com la tecnologia ha de permetre construir nous models de gestió comercials més dinàmics i amb més garanties d’èxit.

Pel que fa al format de la jornada, aquesta estarà estructurada al voltant d’un seguit de taules rodones en les que les citades persones miraran de definir possibles mesures de millora.

És necessari inscriure's per assistir. La inscripcions es fan per mitjà del següent formulari.

Amb aquesta acció, el nostre equip de treball segueix impulsant espais de diàleg amb d'experts i professionals del sector, amb una mirada posada a la visibilitat i enfortiment del sector.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.