Skip to main content

La Ràpita impulsa un projecte Next Generation per al seu mercat muncicipal

21 abril 2023
Ajuntament de La Ràpita

L'Ajuntament de La Ràpita (Montsià) ens ha encarregat la realització d'un projecte d'impuls del seu mercat municipal a través dels fons NEXT GENERATION, dins de la línia d'ajut per a mercats urbans sostenibles. 

El projecte vol impulsar la transformació del mercat municipal de La Ràpita per mitjà de la millora del consum energètic de l’edifici, de l’impuls de la sostenibilitat de l’activitat comercial, així com de l’adopció de solucions tecnològiques per la millora de l'experiència comercial. Així doncs, tot el conjunt d’accions previstes s'orienten en l’assoliment d’un mateix objectiu: la creació d’un espai comercial adient tant per les persones treballadores com per les visitants. 

D’altra banda, i tot partint del lideratge comercial del mercat municipal, el projecte també inclou mesures per a la consolidació de l’àrea comercial estratègica que es dóna al seu entorn i fins el front marítim, un espai urbà que ha d'estar ben planificat i disposar d'una bona accessibilitat. 

Finalment, el projecte també vol impulsar l’encaix del mercat municipal a l’estratègia d’enfortiment de l’activitat econòmica d’aquest municipi porta del Delta de l’Ebre. Per aquest motiu també s’inclouen actuacions vinculades a impulsar la col·laboració i la creació de sinergies entre els agents públics i privats del territori. 

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats i al seu enfortiment i millora de la seva resiliència.