Skip to main content

Maó impulsa un Next Generation sobre comerç en zones turístiques

22 abril 2022

L'Ajuntament de Maó, Menorca, ens ha encarregat la realització d'un projecte d'enfortiment del teixit turístic i comercial de la ciutat per mitjà del desenvolupament dels NEXT GENERATION. La ciutat de Maó presenta una estructura comercial àmplia i diversa que inclou dos mercats municipals i un seguit d'eixos comercials on la component turística és molt important. La presència d'establiments emblemàtics i singulars, la riquesa partrimonial, artística i cultural de la ciutat confereix una excel·lent oportunitat per a emprendre accions que promoguin una dinamització comercial i turística atractiva i singular.

Tenint en compte aquest punt de partida, el treball desenvolupat per la nostra consultora s'ha basat en respondre els següents reptes: 

  1. Impuls de la competitivitat del sector comercial de la zona turística de Maó.
  2. Millora en la digitalització i l'ús de noves tecnologies al sector comercial de la ciutat. 
  3. Millora en la transició cap a la sostenibilitat i l'eficiència energètica del comerç. 
  4. Desenvolupament d'accions per a la millora de l'espai comercial urbà.
  5. Impuls del trinomi comerç-turisme-art.

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats per mitjà del seu enfortiment a partir de les singularitats i característique que els hi són pròpies.