Revisió del model comercial de Formentera

28 Novembre 2022
Consell Insular de Formentera

El Consell Insular de Formentera ha fet una aposta ferma per promoure la dinamització de l’activitat comercial de l’illa. Després de la realització d’un cens comercial i un estudi de dinamització comercial de l’illa i els seus diferents nuclis, enguany ha començat a treballar en la implementació de mesures d’enfortiment del sector. De la mà de la nostra consultora, el mateix consell ha iniciat tres projectes molt singulars.

En primer lloc, la realització de diferents càpsules formatives, totes elles, dirigides a la creació d’estratègies comercials dels comerços illencs.

En segon lloc, la realització de tot un seguit de taules de treball enfocades al debat i la concreció de programes de treball conjunts a l’illa. Aquestes taules es portaran a terme entre els mesos de novembre a març de 2023. En total es realitzaran 3 taules en les quals participaran diferents comerços dels diferents nuclis, representants de les patronals de l’illa i del mateix Consell Insular.

En tercer i darrer lloc, s’impulsarà un projecte pensat pel sector artesà de l’illa. En aquest cas, la mesura anirà dirigida a promoure un treball de millora de les competències digitals del sector artesà. Aquest darrer projecte incorporarà una part de formació conjunta amb una segona línia de treball de suport individualitzat als diferents negocis artesans.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.