Skip to main content

Jornades “Reptes comercials del Mercat Municipal de Sa Plaça a Maó”

03 Novembre 2020
Mercat Municipal de Sa Plaça

El Mercat Municipal de Sa Plaça a Maó ens ha encarregat la realització de tot un seguit de mesures per a debatre sobre els reptes de futur del seu mercat.

En concret, la nostra col·laboració descansa en l’execució de les següents accions:

  • Tallers inspiracionals de debat sobre els pilars comercials actuals dels mercats. En aquests tallers, es pretén debatre i valorar la idoneïtat de realitzar noves mesures comercials al mercat, que incorporin elements de treball amb altres agents del municipi, mesures de treball conjunt amb sectors cultural, social,...i mesures i línies de treball per a la digitalització del mercat.
  • Jornada d’intercanvi d’experiències. La segona de les mesures que incorpora aquest projecte, és la realització d’una jornada presencial en la que s’exposin experiències d’altres indrets de la geografia catalana. La jornada, en aquest sentit, pretén conèixer de primera ma, la gestió que s’està fent en mercats de Barcelona així com en el mercat municipal d’Olot.

 

Amb aquest nou projecte, el nostre equip de treball segueix apostant per l’anàlisi i l’impuls de mesures per tal que els mercats municipals esdevinguin referents de les estructures comercials en els municipis catalans.

Juntament a la realització e jornades en matèria de mercats, el nostre equip també elabora plans estratègics per a la reactivació els mercats, formació especifica per a mercats municipals, i implementació de tecnologia de suport a la gestió dels mercats municipals.