Skip to main content

Pla d’acompanyament comercial de Sa Pobla (Mallorca)

12 Setembre 2019

L’Ajuntament de sa Pobla ens ha encarregat un programa per a l’enfortiment del comerç i el mercat del seu municipi. El Mercat Dominical de Sa Pobla és un dels mercats amb un major pes i arrelament comercial entre els mercats de l’illa de Mallorca.

En general, es tracta d’un mercat que ha presentat una gran tradició de compra entre els seus consumidors. Amb el pas dels anys, però, el mercat ha perdut un cert atractiu i competitivitat. Aquest fet, i juntament amb la forta competència actual, ha fet que el popi consistori es plantegi la necessitat d’enfortir aquest format comercial.

Al mateix temps, l’Ajuntament de Sa Pobla és molt conscient de la necessitat d’impulsar polítiques públiques en favor del comerç del seu municipi. És per aquest motiu que, conjuntament amb el reconeixement del seu mercat, també vol impulsar el seu comerç.

Tot plegat, ha portat, al nostre equip de consultors a treballar en la redacció de mesures concretes que ajudin a potenciar l’activitat comercial urbana de Sa Pobla.

Entre les línies de treball previstes pel nostre equip de FOCALIZZA, treballarem en la definició d’actuacions de millora de l’oferta comercial del mercat, així com la seva distribució i la ubicació pròpia del mercat setmanal. Aspectes normatius del mercat pel que fa a la seva ordenança reguladora, també serà un dels pilars de la futura dinamització del mercat.

I en relació al comerç, s’impulsaran mesures de foment de l’associacionisme, de l’impuls de la col·laboració publica i privada, així com de la millora de l’emprenedoria comercial a Sa Pobla i de la dinamització i promoció del seu comerç.

Amb aquesta nova iniciativa a les Illes Balears, la nostra empresa consolida la seva relació comercial, no només amb Mallorca, sinó també amb les illes de Menorca i Eivissa, respectivament.