Skip to main content

Pla d’acompanyament i assessorament comercial al comerç de Cardedeu

22 Març 2018
Ajuntament de Cardedeu

Dins les estratègies d’impuls del teixit comercial, hem realitzat per encàrrec de l’Ajuntament de Cardedeu, un projecte d’assessorament i acompanyament en la dinamització comercial. Aquest projecte ha servit per implementar estratègies i accions e millora al comerç. El seu àmbit d’actuació no només ha estat Cardedeu, sinó que s’ha extès en alguns dels municipis de l’entorn. D’aquesta manera, el projecte pretenia tenir un ressò més ampli així com en el treball de sinèrgies comercials.

Pel que fa als principals àmbits de col·laboració, s’han centrat en:

  • Suport a la Xarxa de Comerç del mateix municipi amb la idea d’enfortir el teixit associatiu del municipi. S’han realitzat accions de suport i de sensibilització comercial amb la pròpia associació.
  • Suport al mateix ajuntament, i molt especialment al seu equip de direcció tècnica. Les tasques de treball han estat les de suport en la definició de línies de treball per a l’enfortiment de polítiques públiques de comerç.
  • Preparació de diferents actuacions de dinamització comercial enfocades a crear un comerç viu. S’han realitzat actuacions conjuntament amb altres sectors socials del municipi. És el cas de cultura, del sector educatiu.
  • Finalment, també s’ha treballat en la definició de les polítiques comercials de futur. S’ha dissenyat el potencial pla de treball per als propers mesos. Aquest pla proposa els principals àmbits d’actuació pública, els quals descasen en el foment del consens públic i privat, l’associacionisme més enllà del comerç i la modernització dels punts de venda, entre d’altres.

Aquest projecte ha tingut una durada de 6 mesos. Mig any que ha pretès enfortir el model de comerç de proximitat de Cardedeu. El projecte també ha servit per enfortir l’associacionisme i marcar les noves línies de treball per als propers mesos. El projecte ha estat realitzat per encàrrec de l’Ajuntament de Cardedeu, i amb el suport de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona.