Skip to main content

Pla de digitalització del comerç de Pallejà

02 Juny 2021
Ajuntament de Pallejà

L’Ajuntament de Pallejà està portant a terme un projecte d'enfortiment de la presència digital dels seus negocis. El projecte encarregat pretén combinar l’impuls de tot un seguit de mesures per a la transformació digital dels comerços, serveis i parades del mercat del municipi.

Entre aquestes mesures en destaquen les següents:

  • La realització d’un màxim de 40 projectes de digitalització individualitzat de comerços de Pallejà.
  • L’impuls de sis càpsules formatives virtuals que enforteixin el grau de digitalització comercial.
  • La realització d’una guia de suport a la transformació digital del teixit comercial urbà.

En el cas del primer apartat, i que, sens dubte, és el de major repercussió, es preveuen realitzar quatre sessions de treball individualitzat amb un total de 40 negocis de Pallejà. En aquest primer punt del procés, el nostre equip de consultors pretén analitzar tot un seguit d'aspectes que forment part de la promoció i difusió digital dels negocis així com d’anàlisi a la millora de les competències i habilitats digitals dels punts de venda.

Entre d'altres, es tracten aspectes vinculats a la geolocalització, els mitjans propis digitals de cada negoci, els mitjans pagats i els mitjans socials que utilitzen com a mecanisme de relació amb les persones consumidores.

Amb aquest projecte, el nostre equip segueix enfortint una línia de treball orientada a impulsar les competències i aptituds digitals del teixit empresarial atenent a les seves capacitats i necessitats individuals.