Skip to main content

Pla d'enfortiment de l'activitat econòmica a La Ràpita

25 abril 2023
Ajuntament de La Ràpita

L’Ajuntament de la Ràpita ens ha encarregat la redacció d’un pla per a l’enfortiment del comerç i el mercat municipal. El municipi, un dels referents de les Terres de l’Ebre, disposa d’una àmplia oferta comercial que el consoliden com un municipi amb una forta atracció comercial i turística. Tanmateix, i davant la necessitat de consolidar el model comercial de proximitat, el consistori ha decidit projectar el comerç del municipi a través d’aquest estudi.

Durant un període de 3 mesos, el nostre equip treballarà en tot un seguit de fases que permetran disposar d’un diagnòstic i d’un pla de mesures específiques per a la projecció i la reactivació econòmica del municipi.

Per a la realització del projecte, el nostre equip de consultoria realitzarà tot un seguit d’entrevistes personalitzades amb agents del municipi que pertanyen a un ampli ventall de sectors com són el comerç, els serveis, la restauració, el turisme i les entitats econòmiques de la Ràpita.

Amb la realització d’aquestes entrevistes en profunditat, el consistori disposarà d’un full de ruta per afrontar els nous reptes comercials a un horitzó a l’any 2030.

Amb aquest nou projecte, la nostra consultora segueix ampliant la mirada a les terres de l’Ebre tot impulsant projectes de configurin un millor desenvolupament territorial de la zona així com dels seus sectors productius més importants.