Pla d'enfortiment de l'activitat econòmica a La Ràpita

25 abril 2023
Ajuntament de La Ràpita

L’Ajuntament de la Ràpita ens ha encarregat la redacció d’un pla per a l’enfortiment del comerç i el mercat municipal. El municipi, un dels referents de les Terres de l’Ebre, disposa d’una àmplia oferta comercial que el consoliden com un municipi amb una forta atracció comercial i turística. Tanmateix, i davant la necessitat de consolidar el model comercial de proximitat, el consistori ha decidit projectar el comerç del municipi a través d’aquest estudi.

Durant un període de 3 mesos, el nostre equip treballarà en tot un seguit de fases que permetran disposar d’un diagnòstic i d’un pla de mesures específiques per a la projecció i la reactivació econòmica del municipi.

Per a la realització del projecte, el nostre equip de consultoria realitzarà tot un seguit d’entrevistes personalitzades amb agents del municipi que pertanyen a un ampli ventall de sectors com són el comerç, els serveis, la restauració, el turisme i les entitats econòmiques de la Ràpita.

Amb la realització d’aquestes entrevistes en profunditat, el consistori disposarà d’un full de ruta per afrontar els nous reptes comercials a un horitzó a l’any 2030.

Amb aquest nou projecte, la nostra consultora segueix ampliant la mirada a les terres de l’Ebre tot impulsant projectes de configurin un millor desenvolupament territorial de la zona així com dels seus sectors productius més importants.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.