Skip to main content

Pla d'enfortiment del mercat setmanal de Santa Cristina d'Aro

16 Juny 2023

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ens ha encarregat la realització d'un projecte per a l'impuls del seu mercat setmanal. Aquest format comercial es desenvolupa els dissabtes al matí i, tot i ser un mercat de dimensions modestes, esdevé un referent comercial i també social que dóna cobertura a les necessitats tant de la població local com visitant.

El consistori ha tingut la voluntat d'impulsar aquest projecte amb l'objectiu de modernitzar i enfortir un format de compra proper, amb la mirada posada en les necessitats de les persones consumidores, i molt especialment, de les locals.

Així, el nostre equip de consultores, desenvoluparà un projecte que revisarà l’oferta comercial del mercat, la imatge global i sobre la gestió dels punts de venda del mateix. Tot plegat amb una mirada en la revisió estratègica del rol del mercat al municipi.

El resultat final es distribuirà en la definició d’accions concretes que revitalitzin el mercat dels dissabtes i el posicionin com un motor econòmic, social i comercial a Santa Cristina d’Aro.

Amb aquesta nova actuació, la nostra empresa segueix impulsant polítiques d’impuls del comerç i l’activitat comercial urbana al territori català.