Skip to main content

Pla estratègic per al desenvolupament de les Vies Verdes

28 Novembre 2018
Consorci de les Vies Verdes de Girona

El Consorci de les Vies Verdes ha encarregat a Focalizza la realització del Pla Estratègic del mateix Consorci. Aquest ens, integrat per la Diputació de Girona i els municipis i consells comarcals és, des del 2003, l’encarregat de gestionar, promocionar i ampliar la xarxa de Vies Verdes.

Les Vies Verdes són la sèrie d’infraestructures creades a sobre d’antics trams ferroviaris, en entorns naturals per a l’ús de totes aquelles persones tant a peu com en bicicleta, o vehicle no motoritzat. Es tracta d’una xarxa de traçats accessibles i d’atractiu turístic que abasten fins a 145km al llarg de tot el territori gironí. El camí ral de Campdevànol, les rutes del Carrilet Olot (Girona i Girona) i la ruta del Ferro i del Carbó (Ripoll – Sant Joan de les Abadesses – Ogassa) són alguns dels noms d’aquestes vies.

Pel que fa a l’objectiu del projecte, aquest descansa en identificar aquells elements que han de contribuir a la consolidació d’aquest projecte dins l’estructura social, econòmica i turística a les comarques gironines, i a la resta de Catalunya, en general.

El Pla estratègic preveu realitzar tot un seguit d’entrevistes al sector públic així com a diferents líders d’opinió del món privat que permetran definir aquelles competències més destacades dins aquest sector.

Amb la realització d’“El Pla estratègic per al desenvolupament de les Vies Verdes”, l’equip de treball de Focalizza segueix plantejant i apostant per a la diversificació cap a novies línies d’impuls del màrqueting territorial a Catalunya.

El projecte serà dirigit pel nostre director, el Sr. Oriol Cesena, i comptarà amb la creació d’un equip de suport intern i extern a la nostra empresa que participarà en la definició del projecte.