Skip to main content

Pla de promoció dels mercats de Cerdanyola del Vallès

27 Novembre 2023
Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

L’Ajuntament de Cerdanyola ens ha encarregat la realització d’un pla per a la promoció dels seus mercats sedentaris i no sedentaris. La ciutat disposa de dos mercats municipals, el de Les Fontetes i el de Serraperera, i dos mercats setmanals que se celebren en divendres tot emplaçant-se al voltant dels mercats sedentaris.

Tot i el bon funcionament i dinamisme d’aquest format, el consistori vol analitzar i determinar quines són les polítiques i les mesures que caldrà projectar a un horitzó a deu anys vista. Per aquest motiu, el treball se centrarà en el desenvolupament d’una metodologia participativa que tingui en compte els diferents agents econòmics, comercials i socials  de la ciutat. Mitjançant l’anàlisi documental, les vistes als mercats en diferents moments, les entrevistes individualitzades a les diverses entitats, així com també les reunions grupals, el nostre equip de treball pretén disposar d’informació suficientment valuosa per tal de poder definir, a posteriori, un pla d’acció concret i òptim.

En referència al pla, aquest proposarà mesures dirigides a la modernització, impuls i optimització dels mercats no sedentaris per tal que esdevinguin, encara més, motors socials i econòmics de la ciutat.

Pel que fa als mercats municipals sedentaris, el treball també incorporarà mesures relatives a l’impuls de l’activitat econòmica dels punts de venda així com el vincle entre la dinamització dels mercats i la dinamització del comerç de la ciutat.

Amb aquest projecte el nostre equip segueix impulsant projecte de desenvolupament dels mercats catalans.