Pla de sensibilització per a l'APEU de l'eix comercial de Lleida

01 Desembre 2022
Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ens ha encarregat la realització d’un projecte per a la sensibilització del sector comercial pel que fa a la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) del seu eix comercial.

A finals de l’any 2020, el Govern Català va crear la Llei de les APEU,  la qual, regula la creació de zones comercials que vulguin enfortir el comerç de la zona delimitada. Les APEU requereixen d’un procés d’informació i difusió però també de sensibilització dels comerços, doncs, en darrera instància són els que han de votar en relació a la implementació o no del projecte APEU.

En el cas de Lleida, el consistori vol iniciar aquest procés amb la realització de tot un seguit de tasques de sensibilització envers el sector. La sensibilització del sector, avui en dia, és un dels aspectes que més cal treballar per tal de garantir uns bons resultats en la votació inicial. 

En aquest sentit, el projecte inclourà tot un seguit de mesures de suport, informació i formació en relació al concepte APEU, bones pràctiques relatives a d’altres països i aquelles mesures que permetin difondre el projecte, les seves característiques així com els beneficis que se’n deriven.

Amb aquest nou projecte, la nostra empresa referma la seva aposta per seguir treballant en el suport i la implementació de projectes d’aquestes característiques.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.