Skip to main content

Primer Postgrau en “Dinamització d’Espais Comercials Urbans” a la Universitat de Girona

16 Gener 2019
Universitat de Girona

La Universitat de Girona, la Diputació de Girona, i la nostra empresa, Focalizza, hem dissenyat, conjuntament, el que serà el primer Diploma de Postgrau en Dinamització d’Espais Comercials Urbans.

A partir del proper mes de març, la Universitat de Girona oferirà una titulació de postgrau dirigida a totes aquells persones que es vulguin formar en la gestió d’Espais Comercials Urbans. Es tracta d’una formació pionera al nostre país. Una formació, de postgrau, que permetrà adquirir coneixements a aquelles persones que es troben vinculades al món del comerç urbà i la dinamització de l’activitat econòmica, en general.

El programa, a més a més, oferirà un tipus de formació semipresencial que permetrà que l’alumnat pugui seguir bona part del contingut formatiu des de casa, i sense necessitat de desplaçar-se a la pròpia universitat.

El programa tindrà una durada de deu mesos i les classes presencials tindran llocs els divendres, cada tres setmanes, en horari de matí i tarda.

Pel que fa al contingut, el programa proposarà fins a deu mòduls diferents que incorporaran matèries com: associacionisme comercial, col·laboració publicoprivada, lideratge comercial, mercats municipals i mercats setmanals, urbanisme comercial i espai urbà, normativa comercial i dinamització, entre d’altres.

Des el punt de vista metodològic, la formació oferirà diferents formats educatius. Les sessions magistrals, les taules rodones, la presència de representants dels diferents estaments públics, i les visites a diferents espais urbans seran l’objecte de les sessions presencials.

En la part no presencial, l’alumnat disposarà d’uns apunts exhaustius amb exercicis i testos d’autoavaluació que li permetran fer un seguiment personalitzat de cada mòdul.

El programa serà dirigit pel nostre director, el sr. Oriol Cesena, i comptarà amb la presència de diferents docents i professionals del món del comerç, del sector associatiu així com de l’administració pública i del món el desenvolupament local.