Skip to main content

Programa per a l’enfortiment comercial del mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols

12 abril 2018
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ens ha encarregat la realització d’un programa de mesures d’enfortiment del Mercat Municipal del municipi. Aquest encàrrec ve després d’haver realitzat el Pla Director de comerç de la ciutat, en el que es contemplava que el mercat és un dels motors comercials del municipi.

Es tracta d’un projecte que contempla tot un seguit de mesures. Són les següents:

  • En primer lloc, es proposa la realització d’un taller formatiu dirigit a enfortir el model de negoci de les diferents parades. Es tracta d’una sessió d’aprenentatge pràctic en la que els paradistes coneixeran tendències sobre mercats. Enfocament estratègic, eines de millora de la imatge, digitalització del negoci, serveis,… Tot un seguit de punts orientats a construir marques comercials més fortes a ulls de la seva clientela.
  • En segon lloc, es realitzarà un segon taller orientat a conèixer nous models de mercats municipals. En aquest, els paradistes i l’equip tècnic de l’ajuntament, podran conèixer quines són les variables que determinen l’èxit dels mercats més competitius a Catalunya i Europa, en general.
  • El tercer bloc, inclourà tot un seguit de visites a mercats. Unes visites que permetran conèixer, de primera mà, les variables comercials que generen més competitivitat als mercats.
  • Finalment, el projecte es complementarà amb una consultoria individualitzada a cadascuna de les 9 parades que actualment hi ha al mercat.

Amb aquest projecte, el nostre equip segueix treballant per enfortir el model de mercats a la geografia catalana. Un projecte que vol posar en valor la capacitat comercial i social dels mercats en els ciutats catalanes. Un programa d’enfortiment que combina la part formativa i d’aprenentatge amb la de visites experiencials a diferents mercats municipals.