Skip to main content

Programa de suport a l'artesania de Formentera

16 Gener 2023
Consell Insular de Formentera

El Consell Insular de Formentera, conscient de l'importància de l’artesania a l’illa, ens ha encarregat la realització d’un pla per a l’enfortiment competitiu d’aquest sector.

En concret, el propi Consell Insular ens ha encarregat la realització d’un projecte que es traduirà en les següents dues fases:

  • En primer lloc, el projecte presentarà un programa de formació col·lectiva per a les artesanes i artesans de l’illa. Per mitjà d’un seguit de formacions grupals s’oferirà a les persones assistents tot un seguit de conceptes vinculats a l’estratègia de gestió comercial, estratègies de màrqueting i eines de gestió digital del seu propi negoci. En total s’impartiran 12 hores de formació grupal en la que les persones assistents podran adquirir aquests coneixements i compartir experiències relatives al món de la gestió comercial.
  • La segona de les línies de treball es basarà en la realització d’un assessorament comercial a un total de 12 negocis artesans de l’illa. Cadascun dels professionals que formin part d’aquesta mesura participarà de la realització d’un treball individualitzat en el que es diagnosticarà la situació actual de la seva activitat i se li oferiran propostes de millora adaptades a les seves capacitats i necessitats de millora concretes i individuals.

Amb aquest projecte, la nostra consultora segueix apostant per la realització de projectes de formació i millora dels negocis, en aquest cas, d’un sector tan important a l’illa de Formentera com és l’artesania.