Skip to main content

Programa “Innoalimentària” per al foment del teixit comercial

12 Març 2018
Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i de Santa Coloma de Gramenet

El programa Innoalimentària està impulsat pels ajuntaments de Sant Adrià del Besòs i de Santa Coloma de Gramenet. Innoalimentària vol ser un punt d’enfortiment i de millora de la competitivitat de negocis del sector alimentari i restauració d’ambdues ciutats.

En concret, es tracta de comerços, restaurants, serveis i emprenedors del sector que vulguin projectar el seu propi negoci. Es tracta d’un projecte que s’orienta en tres fases clarament diferenciades:

  • Una primera fase de diagnosi que pretén conèixer l’estat de funcionament i d’atractiu d’aquests establiments. Aspectes com la seva activitat comercial, la imatge interna i externa, els serveis i les necessitats formatives són l’objecte d’aquesta diagnosi.
  • Definició del model formatiu d’aquest col·lectiu. De la diagnosi se’n deriven les actuacions necessàries per enfortir la capacitat dels establiments que en siguin partícips. Formació sobre la millora del punt de venda, sobre aspectes digitals, en relació a necessitats vinculades al producte i la seva comercialització.
  • Finalment, la tercera part descansa en un programa de coaching comercial. Un programa doncs, d’assessorament individualitzat a aquests negocis. Un programa on experts del món de la consultoria acompanyin aquests negocis en la millora i redefinició dels processos de comercialització i enfortiment comercial.

El projecte és liderat pel nostre director, el Sr. Oriol Cesena qui s’encarrega de la direcció de la diagnosi així com de la definició de les necessitats formatives. El projecte que s’ha iniciat aquest mes de novembre tindrà una durada d’uns 4 mesos i s’allargarà fins al segon semestre de l’any 2018.