Skip to main content

Jornades sobre la Llei de Comerç i les polítiques públiques al sector

08 Març 2018
Associació Catalana de Municipis
 

L’Associació Catalana de Municipis i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada de treball. La jornada que té per focus el desenvolupament del comerç, combinarà diferents ponències i taules de debat.

La jornada començarà amb una ponència sobre la Llei de Comerç, en la que tècnics de la Direcció General de Comerç faran una explicació de la nova llei de comerç. També tractaran sobre els punts controvertits, el desplegament normatiu de la llei i els dubtes que ha generat.

Després de la pausa, serà el torn del nostre director, el senyor Oriol Cesena. Ell s’encarregarà d’una segona ponència que anirà orientada a identificar els factors que condicionen el comerç d’avui en dia, per aprofundir, amb posterioritat, en els principals reptes i oportunitats que han de treballar les administracions públiques si volen millorar la competitivitat del comerç i la seva integració en el model de ciutat.

A continuació, la jornada comptarà amb l’exposició de dues bones pràctiques comercials. La primera anirà a càrrec de Gran Centre Granollers, i que tractarà sobre ciutat, cultura, comerç i solidaritat, mentre que la segona anirà a càrrec de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i tractarà sobre els eixos per a la dinamització del seu comerç.

La jornada clourà amb un torn de debat i conclusions que també serà moderat pel senyor Oriol Cesena, director de la nostra consultora (www.focalizza.com).

Aquestes jornades se celebraran a Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona entre els mesos d’abril a juny.