Skip to main content

Redefinició del model del Mercat de la Vall a Andorra la Vella

20 Desembre 2017
Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la vella ens ha encarregat un projecte per revisar i redefinir el Mercat de la Vall. Un mercat jove, que se celebra cada dissabte primer de mes, creat tot fa just un any i que té per objectiu valorar els productes del territori, siguin alimentaris o bé representatius del principat.

Pel que fa al projecte en si, el nostre equip està treballant en la revisió dels mecanismes de funcionament del mercat (el mix comercial, els serveis, la imatge comercial del mercat, distribució de les parades, horaris, ordenança,...). Conèixer com ha de ser la gestió del Mercat de la Vall, qui l’ha de portar a terme, com ho ha de fer, quines tasques són les més adequades,…

Amb aquesta revisió, l’objectiu no és altre que definir per una banda els instruments necessaris per a la seva plena activació, i en segon lloc per mirar de definir mesures que el converteixin en un mercat amb una proposta de valor atractiva i clara, i que permeti revitalitzar el nucli antic d’Andorra la Vella.

La proposta de treball del nostre equip de treball també pretén crear un mercat de referència que incorpori valors comercials, econòmics, socials i culturals, esdevenint així un motor estratègic de la parròquia.

El projecte té una durada d’uns 3 mesos i serà liderat pel Sr. Oriol Cesena, el nostre director, qui és un destacat expert en temes de dinamització i planificació de l’activitat comercial. Aquesta línia de suport i consultoria pretén aportar el nostre coneixement per a la realització i implementació de noves iniciatives per tal d’impulsar els mercats i el desenvolupament econòmic.

Amb aquest nou projecte, la nostra consultora segueix reafirmant la seva voluntat de col·laborar amb el Principat d’Andorra després que durant el primer trimestre impartíssim un curs d’especialització per a càrrecs tècnics de les diferents parròquies andorranes.