Skip to main content

Retail Tour a París

28 Gener 2019
Ajuntament de Platja d'Aro

Des de fa uns anys, a la nostra empresa treballem en el disseny de diferents activitats formatives, les quals contribueixin a millorar la competitivitat dels comerços. Una de les activitats que, dins l’àmbit de la formació, millor funcionen, són els retail tours . Els retail tours o viatges comercials, són sessions formatives dinàmiques, divertides i a l’aire lliure.

Programes, en certes ocasions, un xic cansats, a on els assistents coneixen, de primera mà, tot un seguit d’eines comercials que, posteriorment, poden aplicar als seus negocis. I el ventall és ampli: fusió, creativitat, tendència, espais urbans. Són molts els conceptes que es poden aprendre realitzant aquest tipus d’activitats.

Darrerament, n’hem estat realitzant uns quants. Després que l’estiu passat, visitéssim la ciutat de Rotterdam, ara ha estat el moment de visitar Milà i París amb els comerços i les empreses de Barcelona, Platja d’Aro i Montcada i Reixac.

Milà és una ciutat amb un espai comercial urbà vibrant i viu. La vida dels seus carrers combina perfectament amb espais comercials que denoten luxe i tendència, com és el cas del famós Quadrilatero della Moda, o com el carrer Via Sapori a on conjuguen gustos, sabors i botigues amb una atmosfera inigualable; i això, sense oblidar el famós barri de Brera, un espai on la fusió i la creativitat de les seves petites botigues incita al passeig a i a la compra. Milà és, sens dubte, un fantàstic espai per a noves vivències comercials.

En el cas de París, la ciutat de la llum, presenta una amplíssima oferta comercial d’una magnitud tan gran, que mai ens cansem de visitar-la. Des de la visita de famoses flag ships ubicades als Champs Élysées, fins a les famoses Galeries Lafayette, a on es pot descobrir l’excel·lència de la col·locació dels productes, i tot plegat sense obviar el barri de Marais, on petits artesans i grans marques conviuen en plenitud d’idees.