Skip to main content

Sant Boi comerç crea la web divulgativa de l’APEU

28 Juliol 2022
Sant Boi Comerç

L’Associació de comerciants Sant Boi Comerç està treballant intensament en l’impuls del primer APEU a Sant Boi de Llobregat.

Després de la realització de l’estudi de variabilitat amb la corresponent delimitació de l’espai comercial del futur projecte, l’entitat ha començat a engegar les primeres passes. Bona part d’aquestes es centren en la realització de mesures de sensibilització, comunicació i difusió del projecte entre els diferents agents econòmics, socials i comercials de la ciutat.

El primer pas a desenvolupar serà la realització d’una web específica del projecte. Aquesta web, encarregada al nostre equip, serà la carta de presentació, debat i reflexió sobre la futura implementació el projecte a la ciutat. La web, doncs, serà un espai viu, dinàmic i actiu del que serà l’APEU de la ciutat. Inclourà un apartat amb la descripció del projecte, la delimitació, els agents partícips, i actuarà, també, com a espai de reflexió.

En els propers mesos, el projecte de l’APEU  a Sant Boi comptarà amb altres accions com la realització d’unes jornades de divulgació i diferents tallers de treball amb els comerços a efectes de concretar el pla d’acció i la quota específica del futur projecte.