Sant Boi comerç crea la web divulgativa de l’APEU

28 Juliol 2022
Sant Boi Comerç

L’Associació de comerciants Sant Boi Comerç està treballant intensament en l’impuls del primer APEU a Sant Boi de Llobregat.

Després de la realització de l’estudi de variabilitat amb la corresponent delimitació de l’espai comercial del futur projecte, l’entitat ha començat a engegar les primeres passes. Bona part d’aquestes es centren en la realització de mesures de sensibilització, comunicació i difusió del projecte entre els diferents agents econòmics, socials i comercials de la ciutat.

El primer pas a desenvolupar serà la realització d’una web específica del projecte. Aquesta web, encarregada al nostre equip, serà la carta de presentació, debat i reflexió sobre la futura implementació el projecte a la ciutat. La web, doncs, serà un espai viu, dinàmic i actiu del que serà l’APEU de la ciutat. Inclourà un apartat amb la descripció del projecte, la delimitació, els agents partícips, i actuarà, també, com a espai de reflexió.

En els propers mesos, el projecte de l’APEU  a Sant Boi comptarà amb altres accions com la realització d’unes jornades de divulgació i diferents tallers de treball amb els comerços a efectes de concretar el pla d’acció i la quota específica del futur projecte.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.