Skip to main content

Jornada empresarial “Diàlegs a l’era Made in Menorca”

28 Gener 2019
Consell Insular de Menorca

El Consell Insular de Menorca va impulsar la realització d’una jornada empresarial sota el nom “Diàlegs a l’era Made in Menorca”.

La Jornada “Diàlegs a l’era Made in Menorca” neix com a culminació d’una sèrie de Diàlegs que des de l’àrea de Projecció Econòmica del Consell Insular han anat impulsant durant els darrers dos anys amb la intenció de donar projecció a diversos productes estratègics de l’illa, però, sobretot, per generar un espai de reflexió sobre el model de desenvolupament econòmic, comercial i turístic de Menorca amb una mirada cap a la sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

Aquest esdeveniment va tenir lloc en un espai molt vinculat a la cultura i al paisatge local, amb un format molt proper i dinàmic a través de la realització de tres taules rodones. Cada taula va comptar amb la presència d’una figura moderadora i diversos ponents, procedents tant de Menorca com de fora de l’illa. Tots aquests participants van tractar dinàmiques i bones pràctiques vinculades a les diverses activitats econòmiques esmentades i cada taula va acabar amb un espai de debat entre els mateixos ponents i el públic assistent.

La jornada es va portar a terme el divendres 15 de març al matí. Els més de 12 ponents van debatre sobre aspectes vinculats al model de desenvolupament econòmic de l’illa, al turisme i al seu model futur,  així com respecte el seu comerç local i de proximitat. El públic, molt participatiu, va rondar al voltant de la setantena de persones.

Les jornades van estar ideades i dissenyades per la nostra empresa amb el suport i col·laboració de l’equip tècnic i polític de l’àrea de Projecció Econòmica del mateix Consell Insular. Amb aquest nou projecte, el nostre equip segueix impulsant la realització d’esdeveniments que generin i comparteixin coneixement i talent.

Clica aquí per a visualitzar el díptic de la Jornada.