Skip to main content

Definició dels criteris per a la promoció dels establiments emblemàtics a l’Hospitalet de Llobregat

27 Gener 2022
Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ens ha encarregat un projecte per a la preservació del seu comerç més emblemàtic. Es tracta d’un projecte que pretén dissenyar tot un seguit de criteris que permetin identificar i promoure els seus establiments més emblemàtics. El projecte té, per sobre de tot, l’objectiu d'entendre l’estat actual de la situació per tal de preservar l’activitat econòmica dels seus barris així com la millora de l’espai comercial urbà de la ciutat i els seus eixos comercials.

El projecte té previst, per tant, fer una anàlisi dels àmbits i les variables que defineixen què és un establiment emblemàtic però també qualsevol negoci que presenti valors quantificables i que indiquin un valor afegir de cada comerç.

Aspectes com el valor de l’activitat comercial i els seus processos productius, el valor patrimonial, material i històric, la identitat social i cultural,…. són alguns dels elements que es posaran a debat amb la idea de definir i crear un model que ens ajudi a determinar aquesta tipologia de comerços.

Amb aquesta nova actuació, la nostra empresa referma la seva presència i la seva aposta pel comerç de la ciutat a la que ja venim treballant en diferents projectes de comerç i activitat de desenvolupament empresarial des de ja fa uns anys.

Al mateix temps, i en la nostra línia d’investigació, també seguim apostant per projectes singulars com són l’anàlisi i promoció des establiments emblemàtics. Prova d’això, n’és el pla de protecció dels establiments emblemàtics que estem portant a terme a les diferents Illes Balears i a la ciutat d’Olot, entre d’altres.